lunes, 15 de diciembre de 2014


Clucart LLeida ha presentat les obres de la Olga Cortadelles al restaurant Atípic de la pl. del Mercat. Ha estat un sopar maridatge art i gastronomia amb tots els comensals pendents de les explicacions de l'artista i les sis exquisiteses de la Irina i el Manel. Tot amb els millors vins del celler Matallonga de Fulleda i Grealó de Seró.

1 comentario:

  1. Clucart organitza el primer sopar maridatge al restaurant ATÏPIC d'Agramunt, amb la pintora Olga Cortadelles. El menú degustació consisteix en dos entrants, un primer plat de peix, un segon de carn, un prepostre i un postre. Cada plat conté un ingredient que té relació amb el tema del cuadre o bé la forma que hi ha representada. Un èxit de participació amb tot el aforament complert i bona sintonia amb els clients que han prestat molta atenció a les explicacions de l'autora i l'organtizació. Els vins han estat de Lleida, el blanc del celler Matallonga i els negres de Seró. Hem començat a pensar en la propera edició que podria incloure una mica de música per acabar-ho d'arrodonir.

    ResponderEliminar

Excursió al Solsonès amb la intenció de visitar el Santuari de Lord. Davant la impossibilitat de trobar el camí, arribem al Castell de LLadu...